Friptură de miel la cuptor - delicioasă și ușor de preparat. Rețeta secretă care te va ajuta pe ultima sută de metri înaintea mesei de Paște
acum 6 luni
35
Cand alegi sa faci o friptura nu uita ca partea cea mai buna este piciorul din spate (pulpa) pana la rinichi, ne sfătuiește divahair.
Parleste carnea, neudata, la flacara, ca sa se arda firele de par. Osul se sparge cu satarul in 2 - 3 locuri, ca sa poti taia carnea in bucati cand este fripta. Carnea de miel scade mult la fript; cu osul isi va pastra mai bine forma. Aseaza bucata de carne intr-o tava sau cratita potrivita cu marimea ei pentru a nu ramane loc liber in jur...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.