Friptură de miel la cuptor. Secretul gospodinelor iscusite pentru un preparat aromat și fraged. De ce să nu tai carnea imediat ce ai scos-o de la cuptor

acum 7 luni 23

În mai puțin de o lună, creștinii ortodocși sărbătoresc Paștele. În curând va începe și forfota în bucătării unde gospodinele vor pregă numeroase preparate specifice acestei perioade. Românii obișnuiesc să pregătească pentru masa de Paște ciorbă de miel sau friptură de miel la cuptor.

Articolul Sursa: https://www.romaniatv.net/friptura-de-miel-la-cuptor-secretul-gospodinelor-iscusite-pentru-un-preparat-aromat-si-fraged-de-ce-sa-nu-tai-carnea-imediat-ce-ai-scos-o-de-la-cuptor_8242075.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.