Guvernul israelian se va reuni de acum într-un loc secret, după atacul cu dronă asupra reşedinţei premierului Netanyahu din Cezareea

acum 2 ore 6

Guvernul israelian, condus de premierul Benjamin Netanyahu, îşi va ţine de acum reuniunile într-un loc secret, după ce o dronă lansată de gruparea şiită libaneză Hezbollah a lovit cu aproape zece zile în urmă reşedinţa privată a prim-ministrului din Cezareea, dar acesta nu se afla acolo în momentul atacului, relatează EFE, citând media israeliene.

Canalul de televiziune Kan şi publicaţia online Ynet au confirmat decizia cabinetului, care a intrat în vigoare de luni.

În plu...

Sursa: https://tvrinfo.ro/guvernul-israelian-se-va-reuni-de-acum-intr-un-loc-secret-dupa-atacul-cu-drona-asupra-resedintei-premierului-netanyahu-din-cezareea/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.