Halloumi, comoara gastronomică a Ciprului adusă de Olympus în România

acum 4 ore 1
Cu o istorie care se întinde pe mai bine de 500 de ani, Halloumi este o parte din identita-tea Ciprului. Având denumire protejată la nivel european, această brânză poate fi comer-cializată sub numele „Halloumi” doar dacă este produsă în Cipru.

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/bucatarie/halloumi-comoara-gastronomica-a-ciprului-adusa-de-2481499.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.