Horoscop pentru 29 aprilie - 05 mai 2024. Zodiile care sunt mângâiate de Dumnezeu în Săptămâna Mare

acum 2 saptamani 8
Berbec (21 martie - 19 aprilie):

Săptămâna aceasta, Berbecii sunt îndemnați să își îndrepte atenția către aspectele interioare ale vieții lor. Este momentul ideal pentru reflecție și introspecție profundă. Prin conectarea la forțele superioare, Berbecii pot găsi claritate și înțelepciune în alegerile lor.

Taur (20 aprilie - 20 mai):

Pentru Tauri, această săptămână aduce oportunități de a-și exprima afecțiunea și compasiunea față de cei din jur. Este un moment potrivit pentru a fi prezenți...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/horoscop-pentru-29-aprilie-05-mai-2024-zodiile-care-sunt-mangaiate-de-dumnezeu-in-saptamana-mare_662f51beaad726402c39cc19

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.