Ingredientul secret care se adaugă în carnea tocată atunci când prepari chiftele. Ies gustoase, fragede și pufoase

acum 6 luni 35

Pentru a obține chifteluțe pufoase și aerate, un ingredient esențial de adăugat în carnea tocată este amidonul din cartofi. Acest ingredient nu numai că ajută la legarea ingredientelor, dar și conferă chifteluțelor o textură fină și gustoasă, fără să le încarce cu greutatea altor aditivi.

Iată o rețetă simplă și rapidă pent...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/ingredientul-secret-care-se-adauga-in-carnea-tocata-atunci-cand-prepari-chiftele-ies-gustoase-fragede-si-pufoase_6626a8dda15bb701d82d3612

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.