Legea „păcănelelor” a intrat în vigoare. Ce se întâmplă, de fapt, cu sălile de joc deja funcționale?

acum 2 saptamani 8

Pentru a-și putea desfășura activitatea, operatorii de jocuri de noroc care pun la dispoziția clienților păcănele au obligația, potrivit noilor reglementări, să prezinte o adeverință eliberată de primăria de pe raza teritorială a spațiului propus pentru aceste activități.

Documentul trebuie să ateste că sala de jocuri este amplasată într-o unitate administrativ-teritorială cu o populație mai mare de 15.000 de locuitori.

Criticii actului normativ spun că reglementprile adoptate sun...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/legea-pacanelelor-a-intrat-in-vigoare-ce-se-intampla-de-fapt-cu-salile-de-joc-deja-functionale_662f3efe4bb4940e24016f42

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.