Ingrediente (pentru 4 porții)
500 g spanac proaspăt (sau 300 g spanac congelat)
100 g orez (preferabil brun sau integral, pentru un plus de fibre)
1 ceapă mare, tocată mărunt
2-3 căței de usturoi, tocați fin
2 linguri de ulei de măsline
400 ml suc de roșii sau roșii pasate
1 linguriță de boia dulce
Sare și piper, după gust
1 legătură de mărar proaspăt, tocat (opțional)
Apă caldă (pentru fiert orezul)
Mod de preparare
Spală bine orezul și lasă-l la înmuiat pentru 15-20 de minute. Acest pas scurtează timpul de gătire.
Fierbe orezul în apă cu puțină sare până devine aproape gata (aproximativ 80%). Scurge-l și lasă-l deoparte.
Dacă folos...
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.