Motivul uluitor pentru care trebuie să gătești legumele cu coajă. Sfaturi de la un chef Michelin despre greșeala pe care o faci în bucătărie

acum 1 ziua 19
Descoperă de ce un chef cu stea Michelin recomandă să gătești legumele cu tot cu coajă și cum acest obicei păstrează nutrienții și gustul. Evită greșeala comună din bucătărie!

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/viata-sanatoasa/motivul-uluitor-pentru-care-trebuie-sa-gatesti-2459378.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.