Paradoxul românesc: Carnea de miel, de două ori mai scumpă în magazine, decât la poarta fermei
acum 6 luni
45
Carnea de miel a devenit din ce în ce mai puțin cumpărată, iar asta din cauza prețurilor uriașe dictate de comercianți. Fermierii sunt de părere că odată ce marfa ajunge la samsari prețurile se dereglează.
La cel mai mare crescător de oi și de miei din județul Giurgiu, au fost pregătiți peste o mie de miei pentru Paște, iar prețul este de 40 de lei pe kilogram la poarta fermei. Însă, același kilogram ajunge să coste, în piețe, și 60 de lei.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.