„Atunci când sunt stropite, când ajung la maturitate, rupem o roșie, nu are gustul de roșie românească, mirosul acela deosebit. Chiar dacă o rupeți, nu e ca pepenele înăuntru, e decât sămânță și coajă. Nici coaptă, dar nici gustoasă.
O rupeți, cereți vânzătorului dom'le vrei să îmi rup eu o roșie să o gust, chit că o plătesc. Dacă o rupeți și nu e gustoasă, aia nu e roșie românească.” a explicat, pentru Realitatea Plus, Magdalena Cristian, legumicultor.
Medicii ne sfătuiesc ca atu...
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.