Prăjitură cu sparanghel și mazăre. Deliciu franțuzesc pentru masa de Paște

acum 1 ziua 7

Numărul de porții: 6Timp de preparare: 25 minuteTimp de gătire 35 de minuteGrad de dificultate: UșorCost accesibil

Ingrediente300 g sparanghel verde200 g de mazăre200 g fasole6 ouă190 g smântână groasă20 cl smântână lichidă5 crenguțe de  hasmațuchi

SarePiper

Mod de preparare: 

Curăță sparanghelul și tăiem vârfurile la aproximativ 3 cm și lăsați-le să stea circa un sfert de oră în apă cu sare.

Puneți mazărea într-o oală cu apă clocotită timp de 10 minute, apoi adăugați fasolea pentru încă 2 minute, apoi reîmprospătați-le sub un jet de apă rece.

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Zdrobiți cozile de sparanghel la consistența unui piure, iar într-un castron batem ouăle cu smântâna groasă. Adăugați sare și piper.

Bateți puțin smântâna lichidă pentru a o aerisi, turnați-o peste piureul de sparanghel, amestecați și condimentați după gust.

Umpleți pe jumătate un bol cu acest amestec, apoi adăugați fasolea și mazărea. Turnați deasupra restul compo...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/prajitura-cu-sparanghel-si-mazare-deliciu-frantuzesc-pentru-masa-de-paste_67fe0798b555a40e8c2baa75

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.