Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizează bucuria acestei sărbători. Este un aperitiv apreciat de către toată lumea datorită gustului său delicios și faptului că este ușor de preparat. Anul acesta, poți încerca o rețetă inedită oferită de celebrul chef Sorin Bontea, care deține câteva trucuri importante ce vor transforma prepararea drobului într-o adevărată artă culinară.
Ingrediente:organe de mielprapureceapămărar, pătrunjelsare, piperulei...Rețetă de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferită folosită de bucătar, pentru un gust delicios
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/reteta-de-drob-de-miel-de-la-chef-sorin-bontea-tehnica-diferita-folosita-de-bucatar-pentru-un-gust-delicios_662a9951c76fc85ad12fbfa2
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.