Rețeta de pască cu brânză zburată a bucătăresei Sanda Marin
acum 6 luni
36
Rețetă specială de pască cu brânză zburată
Pentru început, se pregăteşte umplutura. Se pun într-o oală de lut 2 litri de lapte, peste care se toarnă smântână. Ulterior, acestea ajung pe foc, apoi se toarnă în strecurătoare şi se lasă o jumătate oră să se scurgă.
Iese astfel o brânză dulce, care se trece prin sită. Se adaugă 100 de grame de unt și se amestecă până când iese o cremă densă. Ulterior, se pune zahăr după ochi, 2-3 linguri de făină și 4 albușuri bătute spumă. După preferințe, ...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.