Rețeta păstrată cu sfințenie de Părintele Artemie, de la Schitul Sfântul Ilie: ciorba Candrenarilor. Care sunt ingredientele folosite
acum 1 ora
23
Turiștii care ajung astăzi în Bucovina vor fi întâmpinați cu bucate tradiționale, printre vedetele evenimentului „Eco-Brunch în Țara Dornelor” numărându-se și ciorba Candrenarilor.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.