Rezultate preliminare ale alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, în turul II

acum 3 ore 9

Rezultatele preliminare ale Alegerilor prezidențiale din Republica Moldova arată că, după procesarea a aproape 98% din procesele verbale aLe Secțiilor din țară, Maia Sandu conduce cu peste 41% din preferințele electoratului.

Urmează candidatul Partidului Socialist și fostul procuror general, Alexandr Stoianoglu, cu peste 26 de procente.

Așa cum arată datele de la această oră, cei doi se vor înfrunta din nou, peste două săptămâni, chiar dacă la S...

Sursa: https://tvrinfo.ro/rezultate-preliminare-ale-alegerilor-prezidentiale-din-republica-moldova-maia-sandu-si-alexandr-stoianoglo-in-turul-ii/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.