România intră pe piața mondială cu una dintre cele mai rare delicatese: caviarul alb. Este de trei ori mai scump decât icrele negre
acum 1 luna
13
Fermele piscicole din România încep să aducă pe piață caviarul alb, un produs exclusivist obținut de la sturionii cu o mutație genetică rară. Prețul este de trei ori mai mare decât icrele negre.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.