Puține gospodine știu secretul sarmalelor de post mănăstirești. Ingredientul magic care conferă acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adăugare neobișnuită, dar extraordinar de delicioasă. În special în mănăstirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret este folosit pentru a îmbogăți compoziția sarmalelor de post și pentru a le oferi acel gust deosebit.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/sarmale-manastiresti-de-post-ingredientul-secret-folosit-de-radu-anton-roman-pentru-un-gust-delicios_6751c88582f8eb584d39be12 Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.