Secretul cozonacului perfect: Temperatura ideală la care se coc cozonacii pentru a fi pufoși
acum 8 luni
38
Temperatura ideală de coacere
Dincolo de ingredientele alese cu grijă și tehnica de frământare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențială pentru succesul final al acestui desert. Cozonacul trebuie copt la o temperatură cuprinsă între 175 și 190 de grade Celsius, timp de aproximativ o oră. Această temperatură moderată permite aluatului să crească uniform și să se rumenească frumos, fără a se arde.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.