Temperatura ideală la care se coace cozonacul, dezvăluită de marii bucătari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

acum 6 luni 15
Ce trebuie să știi despre temperatura ideală de coacere a cozonacului

Dincolo de ingredientele alese cu grijă și tehnica de frământare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențială pentru succesul final al acestui desert. Iată câteva reguli de bază:

- Cozonacul trebuie copt la o temperatură cuprinsă între 175 și 190 de grade Celsius, timp de aproximativ o oră. Această temperatură moderată permite cozonacului să crească uniform și să se ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/temperatura-ideala-la-care-se-coace-cozonacul-dezvaluit-de-marii-bucatari-urmeaza-pasii-ca-sa-te-bucuri-de-un-preparat-pufos-si-frumos-rumenit_662a1bb558d95006d1114e92

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.