Trucul folosit de marii bucătari pentru a fierbe un ou. Va ieși mai gustos și se va coji mult mai repede

acum 6 luni 28

Marii bucătari sunt recunoscuți pentru trucurile inedite la care apelează când vor să pună pe masa clienților preparate care să încânte și cele mai exigente gusturi.

Un bucătar a dezvăluit trucul său inedit de a curăța mai ușor ouăle fierte, care în același timp le conferă o textură și un gust mai intens. Acesta a infipt un bold la baza fiecărui ou, apoi le-a pus la fiert. Înainte de a le introduce în apă, a adăugat sare, care, prin porii deschiși de ac, pătrunde în interiorul oului și ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/trucul-folosit-de-marii-bucatari-pentru-a-fierbe-un-ou-va-iesi-mai-gustos-si-se-va-coji-mult-mai-repede_6633986e4c91783a317bab5c

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.