Chec fără praf de copt, cu vanilie și cacao. Rețetă clasică și ușor de preparat
acum 7 luni
43
Praful de copt este un ingredient folosit în diferite aluaturi sau blaturi de deserturi. Are rol de afânător ceea ce face aluatul spongios, dar îi mărește și volumul. Are la bază bicarbonat de sodiu, amestecat cu un acid cristalizat, dar și cu amidon, pentru a se menține uscate.
Anumite blaturi de prăjituri au nevoie de praful de copt pentru a se dezvolta în timpul tratamentului termic. Însă rețetele de pandișpan și cele de chec, nu necesită neapărat acest ingredient. Se adaugă în compo...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.